A módszer az egész testen végig vonuló gyengéd ringatáson és finom pulzáláson alapul, mivel a valódi gyógyuláshoz szeretet és finom érintések szükségesek. Idegrendszerünkre is a kellemes érzések és az öröm vannak jó hatással. A Holistic Pulsing (lélekmasszázs) ereje a puhaságon és a gyengédségen alapul.  A kezelések alkalmával csupán a szelídség létezik. 

Mit várhatunk egy Holistic Pulsing kezeléstől? Nincs elvárás, nem kell semmit sem éreznünk, tennünk, nem kell semmire sem figyelni, csak egyszerűen létezzünk, pihenjünk, éljük át a nyugalom, a csend és a béke érzését.

A lélekmasszázs alatt a vendéget kellemes környezetben  szeretet, gondoskodás és melegség övezi.

Túl sokáig élt az a legenda, mely szerint egy kezelés akkor hatásos, ha kellemetlen és fájdalmas, sajnos sok módszer és terápia épül erre a tévedésre. A holistic pulsing pozitív hatásai is bizonyítják, itt az idő, hogy ennek véget vessünk. A lélekmasszázzsal újra megtanuljuk szeretni és megbecsülni a testünket.

Megtapasztalhatjuk, hogy a boldogságot nem hajszolni kell és feltételekhez kötni, hanem élvezettel, könnyedséggel felfedezni azt, hogy mindenünk megvan ami egy elégedett élethez szükséges.

A kezeléssel gyengédséget, támogatást, hajlékonyságot, mozgékonyságot kínálunk a testnek és a léleknek egyaránt, ítélkezés nélkül. 

A módszer alkalmazható a legkülönbözőbb célokkal: például sok stressz, felgyülemlett feszültség, fizikai fájdalmak, blokkok esetén.

A Holistic Pulsing „bemozgatja” az ízületeket, élénkíti a testben zajló folyamatokat, áramlásokat, segíti a gyógyulási, öngyógyító folyamatokat.

Hogyan érezték magukat kezelés alatt és után, akik már jártak nálam?

Íme pár részlet vendégeim visszajelzéseiből:

„- Mi volt a legjobb?  – A biztonságérzés.”
„Pici baba érzet”
„Vagy mosolyognom kellett vagy sóhajtanom, ami könnyebbség érzést hozott”
„A kezelés után teljesen kipihentnek, nyugodtnak éreztem magamat.”
„Mintha hintáztattak volna gyermekként”
„Az utóbbi időben kevés ilyen jó dolog ért, és szívesen jönnék rendszeresen további kezelésekre”

A Holistic Pulsing teljesen felöltözve, kényelmes ruhában, masszázságyon történik.

Időtartama: 45–50 perc

Ára: 8.000 Ft/alkalom

Ha te is átélnéd a Holistic Pulsing kellemes élményét, várlak Kispesten!

Tóth Tibor
Holistic Pulsing terapeuta