A Holistic Pulsing (lélekmasszázs) ereje a puhaságon és a gyengédségen alapul. Idegrendszerünkre a kellemes érzések és az öröm vannak jó hatással. A kezelések alkalmával csupán a szelídség létezik. Maga a technika az egész testen végig vonuló gyengéd ringatáson és finom pulzáláson alapul. A valódi gyógyuláshoz szeretet és finom érintések szükségesek.

Mit várhatunk a Holistic Pulsing módszertől? Nincs elvárás, nem kell semmit sem éreznünk, tennünk, nem kell semmire sem figyelni. Csak egyszerűen létezzünk, pihenjünk, éljük át a nyugalom, a csend és a béke érzését.

A lélekmasszázs alatt a vendéget kellemes, nyugodt környezetben  szeretet, gondoskodás és melegség övezi.

Túl sokáig élt az a legenda, mely szerint egy kezelés akkor hatásos, ha kellemetlen és fájdalmas. Sajnos sok módszer és terápia épül erre a tévedésre. Évszázadokon át gyaláztuk és megtagadtuk a testünket, itt az idő, hogy ennek véget vessünk.

A lélekmasszázs által megtapasztalhatjuk, hogy a boldogságot nem hajszolni kell, feltételekhez kötni, hanem élvezettel, könnyedséggel felfedezni, hogy mindenünk megvan ami egy elégedett élethez szükséges.

A kezeléssel gyengédséget, támogatást, hajlékonyságot, mozgékonyságot kínálunk a testnek és a léleknek egyaránt, ítélkezés nélkül. Egyszerűen csak az élet áramlását kínáljuk. A lélekmasszázzsal újra megtanuljuk szeretni és megbecsülni a testünket.

A módszer alkalmazható a legkülönbözőbb célokkal: például: sok stressz, felgyülemlett feszültség, fizikai fájdalmak, blokkok esetén.

A Holistic Pulsing „bemozgatja” az ízületeket, segíti, élénkíti a testben zajló folyamatokat, áramlásokat, segíti a gyógyulási, öngyógyító folyamatokat.

Hogyan érezték magukat kezelés alatt és után, akik már jártak nálam?

Íme pár részlet vendégeim visszajelzéseiből:

„- Mi volt a legjobb?  – A biztonságérzés.”
„Pici baba érzet”
„Vagy mosolyognom kellett vagy sóhajtanom, ami könnyebbség érzést hozott”
„A kezelés után teljesen kipihentnek, nyugodtnak éreztem magamat.”
„Mintha hintáztattak volna gyermekként”
„Az utóbbi időben kevés ilyen jó dolog ért, és szívesen jönnék rendszeresen további kezelésekre”

A Holistic Pulsing teljesen felöltözve, kényelmes ruhában, masszázságyon zajlik.

Időtartama: 45–50 perc

Ára: 6000 Ft/alkalom

Ha te is átélnéd a Holistic Pulsing élményét, várlak Kispesten!

Tóth Tibor
Holistic Pulsing terapeuta