Nagyon köszönöm korábbi és jelenlegi vendégeimnek a visszajelzéseket, véleményeket, melyek reményeim szerint segítségére lehetnek azoknak, akik még csak tervezik, hogy meglátogatnak és kipróbálják talpmasszázsomat.

Végre olyan reflexológust ismertem meg személyében, aki kíméletesen, mégis hatékonyan masszíroz! Nem kell a fotel karfáját szorítanom és várni, hogy mikor lesz már vége, épp ellenkezőleg. Tibi talpmasszázsa számomra teljes kikapcsolódás, relaxálás, az egész szervezetemre pozitív hatást gyakorol. Ráadásul természetgyógyász szaktudása és saját egészséges életmódja alapján gyakorlatias, hasznos tanácsokkal lát el minden alkalommal. Nem mellesleg finom bio tea kíséretében. Szívből ajánlom kezelését mindenkinek!
Tímea

Szerencsés véletlen útján bukkantam rá Tibi honlapjára és azóta is ragaszkodom hozzá. Előtte már jártam más reflexológushoz, de nagyon megtetszett ez a lágyabb, relaxációs, de ugyanakkor nagyon hatékony vonal. Szimpatikus volt az életviteli teszt, amit megismerkedésünkkor töltöttem ki és beszéltünk meg, illetve, hogy bármikor bármit kérdezhetek, megbeszélhetek vele, legyen szó egészségről, életmódról, főzésről és sok minden másról. Mintha mindig egy kis oázisba érkeznék, amire ha néha nehéz is időt szakítani, annál hálásabb vagyok érte. Szívből ajánlom emberileg és szakmailag is.
S. Flóra Eszter

Nekem először az Everness fesztiválon volt lehetőségem Tibor talpmasszázsát kipróbálni. Addig csak sóvárogva néztem, hogy mások milyen szerencsések. Fárasztó pörgős nap, amikor már úgy érzed, hogy nem is érzed a lábaidat, mintha nem is hozzád tartoznának. A gyönyörű Balaton partján telepedtünk le és igazán nehéz is szavakba önteni milyen fantasztikusan jól esett, egy igazán frissítő és egyben ellazító talpmasszázst kaptam. Mindenkinek csak ajánlani tudom.
Sebi

Amikor elgondolkodtam azon, hogy milyen volt az az időszak, mikor jártam hozzád a kezelésre, elsőre az jutott eszembe, hogy mindig nagyon ellazult állapotba kerültem a kezelés végére. Biztos emlékszel, hogy egy konkrét fizikai probléma kiegészítő kezelésének gondoltam ezt a fajta terápiát, hogy ne kelljen annyi gyógyszert szednem, és jó szívvel mondom, hogy az összes reményemet beváltotta a kezeléssorozat, sőt. Úgy érzem, többet adott, mint amennyit vártam. Profizmusodat és figyelmességedet nagyon köszönöm így utólag is, ahogy a mindig finom teákat is 🙂
B. Niki

Jó érzéssel tölt el, hogy van egy hely, ahol a rohanó mindennapokban egy kicsit megpihenhetek, relaxálhatok. A kellemes környezet, Tibor személyisége és hozzáértése nagyban segíti ezt. Már ezért is érdemes kipróbálni a reflexzóna masszázst. De ami fontosabb, hogy jobban is érzem magam és ezt a leleteim is alátámasztják. 🙂 Örülök, hogy rátaláltam.
H. Kriszti

Tibit pár évvel ezelőtt ismertem meg egy életmód táborban. Életem akkor került abba a szakaszába, hogy minél többet tudjak meg az egészséges életmódról. Tibi a talpmasszázsról tartott kis előadást nekünk és elmondta milyen pozitív hatása van egy ilyen masszázsnak. Először ott a táborban kaptam ízelítőt ebből a csodás masszázsból… Nemrég ismét felkerestem Tibit és bejelentkeztem hozzá egy talpmasszázsra. Nagyon jó volt egy hozzáértő ember kezei között lazítani kicsit. Nagyon kellemes környezet, kellemes beszélgetés és teljes nyugalom. A végeredmény pedig: mintha kicseréltek volna. Mindenkinek csak javasolni tudom, aki szeretne felfrissülni, még többet megtudni a szervezetében zajló dolgokról, aki lazítani, kikapcsolni szeretne egy kellemes nyugodt környezetben. Köszönöm Tibi!
G. Orsi

Tibi talpmasszázsa közben kényelmesen lehet akár relaxálni is, mert kellemes és megnyugtató érzés. Ha valahol érzékeny egy terület, érhetően és kedvesen elmagyarázza, hogy mi lehet az oka, mire kell figyelni. Kifejezetten figyel rá, hogy ne okozzon fájdalmat. Csiklandós lábú ovisom is imádta a masszázsokat, mindig várta a következő alkalmat. Jó szívvel ajánlom mindenkinek, hogy próbálja ki!
B. Bernadett

Tibi kényeztető talpmasszázsával több alkalommal is volt szerencsém feltöltődni. Méregtelenítés alatt lazított el és segítette a felesleges, felhalmozott „csúnyaságok” kivezetésében. Számomra a masszázs alatt az a legfontosabb, hogy Tibi végig csak rám figyel és mindig a vendég állapotához igazítja a kezelést. Aki frissítő lazításra vágyik, feltétlenül próbálja ki!
Anikó

Első talpmasszázs élményem fűződik Tibihez, ezért nem tudtam pontosan mire számítsak. Az elején kicsit kényelmetlenül vagy furcsán éreztem magam, mint talán mindenki, de ezt gyorsan el tudtam engedni. Ebben sokat segített Tibi nyugodtsága és kedvessége, illetve a kellemes légkör amit teremteni tud. Szerintem ez nagyon fontos ahhoz, hogy az ember valóban ki tudjon kapcsolni. Ami nagyon szimpatikus volt, hogy az egész nem csak a masszázsról szólt, hanem a cél valóban a masszázson keresztüli felfrissülés és ellazulás. Nagyon szívesen ajánlom mindenkinek, hogy bátran keresse Tibit, akár egy kis relaxálásra vágyik, akár egészségügyi problémája van.
Tomi

Tibor a szeretet nyelvén kezeli és kommunikál a testtel. Különleges élménnyel gazdagodtam általa, a reflexzóna masszázs visszavisz az egyensúlyba.
Szilvi

Reflexológust kerestem. Éreztem, hogy valami nincs rendben, nem vagyok önmagam. Tibit egy közös ismerősünk ajánlotta a következő mondattal: „felszabadult nála egy fix hely baba miatt”. Tibi személyében nemcsak egy reflexológust találtam, problémáimat komplexen kezelte. A kezelések után olyan érzéseim voltak, hogy kipihent vagyok, harmóniába kerültem magammal, testileg/lelkileg egyensúlyba kerültem….olyannyira, hogy most én mondtam a közös ismerősünknek: „felszabadult a fix helyem baba miatt”:) KÖSZÖNÖM…… így nagybetűkkel.
Á. Zsuzsa

Aki rám néz, tudja rólam, hogy egy maximalista, eleven, állandóan pörgős ember vagyok.
Azért is volt nekem nagyon nagy segítség Tibi, mert a kezelésein még én is ki tudtam kapcsolni a gondolataimat, teljes mértékben meg voltam nyugodva, relaxált állapotba kerültem!
Minden egyes alkalommal nem csak a talpmasszázst kaptam tőle, hanem további segítségeket, tanácsokat, ajánlásokat, pozitív dolgokat is. Plusz munkát fektetett abba, hogy minél előbb visszatérjek Önmagamhoz és hogy egyre jobban legyek! Csak megköszönni tudom ezeket Tibi!
L. Vivien

Fantasztikus volt a 10 alkalmas kezelés sorozat! Rengeteget változtam és változtattam az étrendemben. Újult erővel fogok továbblépni a testi-lelki egészség irányába! Nagyon jól éreztem magam nálad, lerakhattam terheimet. Köszönöm!
T. Eszter

Minden alkalom igazi lelki megnyugvást hoz. Tibor rendkívül figyelmes, kellemes atmoszférát teremt, és a masszázson túlmutató, egyedi tanácsadással igyekszik a felmerült problémát megoldani. A kezelések hatékonysága elsősorban életminőség javulásban mérhető, de az egészségi állapotomban is több panasszal érintett területen már viszonylag rövid idő után kedvező változás volt érezhető. Csak az vegye igénybe, aki hisz benne, és nyitott a változásra!
T. Edina