Adatkezelési tájékoztató

A honlapon (termeszetestalpmasszazs.hu) bemutatott és olvasható tartalom a honlapot létrehozók szellemi tulajdonát képezi.

Domain név tulajdonos és a termeszetestalpmasszazs.hu honlap szerkesztője: Tóth Tibor

A termeszetestalpmasszazs.hu a regisztrációkor/hírlevélre feliratkozáskor kért és Ön által megadott adatokat az érvényes törvényi előírásoknak megfelelően bizalmasan kezeli, harmadik fél számára azt át nem adja. Az adatvédelmi elveink kialakításakor figyelembe vettük az 1992. évi LXIII. törvényt a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, valamint az 1998. évi VI. törvényt az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során. A feliratkozás bármikor megszüntethető bármelyik a termeszetestalpmasszazs.hu által küldött elektronikus levél alján lévő leiratkozási linkre való kattintással.

A termeszetestalpmasszazs.hu weboldalán kezdeményezett feliratkozás egyben a feliratkozási feltételek kifejezett elfogadását jelenti, azaz a felhasználó előzetes hozzájárulását adja az adatbázisba való felvételhez, illetve elektronikus levelek fogadásához (melyek tartalma lehet: hasznos információk, tájékoztatók blogjainkról,  értesítés eseményeinkről, hírek, eDM – ek: honlapunk ajánlatai), melyek a weboldalunkról és levelezőrendszerünkből érkezhetnek.

Tovább az adatkezelési és adatvédelmi tájékoztatóhoz